Thursday, May 26, 2011

Tack Equipment/ Made in USA

TRANSYLVANIA INTERNATIONAL HORSE SHOW
Tack Equipment / Made in USA
  FOR SALE






TRANSYLVANIA INTERNATIONAL HORSE SHOW


 
1. "Concurs International Complet",

categoria o stea (CIC 1*), organizat in colaborare cu Federatia Ecvestra Romana (FER) si Federatia Ecvestra Internationala (FEI). Probe: dresaj, obstacole, cross-country.

2. Concurs International Universitar:


"Cupa Natiunilor pentru Studenti" (Student Riders Nations Cup - SRNC), organizat in colaborare cu Association International des Etudiants Cavaliers (AIEC). Concursul deschide o serie de alte trei evenimente similare ce apar in calendarul AIEC 2011, desfasurate in tari cu traditie in domeniu (Olanda, Suedia, Italia). Si-au anuntat participarea 45 de concurenti, plus suporteri din strainatate. Probe: dresaj, obstacole.





Wednesday, May 18, 2011

TRANSYLVANIA INTERNATIONAL HORSE SHOW

 


 

TRANSYLVANIA INTERNATIONAL HORSE SHOW

este un eveniment international, aflat la prima editie, care promoveaza echitatia in Romania si doreste sa pozitioneze tara noastra printre tarile care reusesc sa organizeze competitii ecvestre la nivel international.

Prin acest eveniment, ne dorim sa atragem atentia publicului larg asupra acestui sport nobil si elegant si sa facem cunoscute beneficiile sale.

Concurenti si suporteri din 15 tari

si-au anuntat participarea la aceasta competitie printre care: Marea Britanie, Irlanda, Germania, Norvegia, Italia, Franta, Olanda, Canada, Egipt.

20-22 mai 2011

este perioada in care se va desfasura evenimentul.

Cross-Country Farm

TIHS va avea loc la 16 de km de Sighisoara, in comuna Hoghilag, judetul Sibiu, intre Sighisoara si Medias.

PARTENERI:















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...